se på tusan.

Jag har ju läsare kvar, kanske man ska skriva lite mer?

Jag tycker ju själv att jag inte har något speciellt roligt eller intressant att skriva om. Men det här med bloggandet funkar ju ändå rätt bra för dem som vill bli lite uppdaterade om läget i vår lilla familj (när jag väl uppdaterar). Så något gott för det väl förhoppningsvis med sig:)

Dagen har bestått av massa städ, tvätt och sovstunder. Sen har då inte mycket blivit gjort.  Nu på kvällsidan har jag försökt hitta massa kurslitteratur och reservera på biblioteken härikring, men det har inte fungerat så bra som jag skulle vilja att det gjort. Hoppas att någon av mina gamla kursare har läst den här kursen tidigare, så kanske jag kan låna ihop lite böcker av dem?

Jaa, ny kurs påbörjad denna vecka. Nya kursare - för mig i alla fall, det verkar ju som om några redan hade läst tillsammans tidigare. Ett minst sagt speciellt gäng är de, men de verkar trevliga. I fredags delades vi in i basgrupper och min basgrupp avslutade fredagslektionen med att ta ton och sjunga en visa för resten av klassen. Vadå, man måste ju bju på sig själv:D Vi hade kul och de andra verkade tycka att det var kul, eller att vi är knäppa?

Klockan går extremt sakta, jag trodde att det var läggdags för en timma sedan.. Kanske är det någonting jag borde göra men inte gjort? Jag ska fundera på det lite till, så kanske jag kommer på om det är någonting.

Vi har inte gjort något tapetval än, ju mer jag kollar i tapetboken desto mer less på dem blir jag. Fyyy! Var upp och hälsade på en av de "nyinflyttade" igår, som fick omtapetserat i fjol. Det var verkligen superfint, det passade verkligen dem. Och det är ju just det - det ska ju passa till oss, och det gör det ju inte! Det blir säkert bra ändå, det är ju svårt att tänka sig tapeten på väggen. Den får ett annat ljus och ett annat uttryck när den kommer upp. 

Annars har vi knappt varit utanför dörren, lite tråkigt, lite less, lite halv depp. Förkylningen som vi lyckats dra på oss i slutet av december sitter fortfarande i, och när jag trott att jag blivit frisk så ligger jag dagen efter. Nu måste vi bli friska igen! Jag har ju hittat någon sort av motivation till att träna igen. Den låg någonstans gömd och med damm på. Men jag är så in i norden peppad att träna! kul va? och det är inte ens ett nyårslöfte:) Hoppas jag hinner bli frisk innan motivationen kryper tillbaka bara! Tur att gossen i allafall blev frisk fort.

Nää, nu är jag less. Jag ids inte fördriva tiden med det här. Jag går och lägger mig nu.

Natti.

torka

Jag tror inte att jag har många läsare. Jag tror att dom få jag faktiskt hade är borta sen länge, och jag förstår dem. Jag är så urusel på att uppdatera. Och när jag väl gör det så kanske det inte alls är något av intresse. och inga foton har jag då heller att bjussa på.

Vad kan man då berätta? Jag har klippt håret nyligen. Det behövdes, och jag är nöjd. Å andra sidan så kunde jag väl inte bli något annat med tanke på hur jag såg ut innan.
Jag har påbörjat en ny kurs igen, en 7,5 poängare, alltså en femveckorskurs och efter det är det tänkt att jag ska läsa en påbyggnadskurs på den jag läser nu.
Annars kan jag väl berätta att lillen följer BVC-kurvan och är ett "normalt" barn. Tack och lov! Hahaa. Jag funderar på om och hur man ska få med Anders och lillen till öppna förskolan. Det hade ju varit roligt att träffa lite fler småbarnsföräldrar. Eller bara folk?

Haha, Jon-Isak har fått en pulka som han bara älskar. Den tar bort alla tårar och skrik, och tröttheten bara försvinner när han får se den, eller åka i den. Men idag då jag var på väg hem med honom i pulkan så somnade han. Sittandes i pulkan! Haha, det såg så kul ut. Han som aldig brukar somna i den, men han kämpade riktigt ordentligt med att absolut inte somna:) Och så är det ju så att det är så himla mycket roligare att uppleva sånahär saker i verkligheten. Så ha överseende!
Då vi skulle provåka/köra pulkan för första gången så asgarvade han i en halvtimma! Han tyckte att det var så himla roligt, att inte bara han kiknade av skratt - alla som var runt i kring under provturen kiknade även. Jag önskar verkligen att alla kunde se och höra honom då, för jag är övertygad om att det fårr den suraste surisen att dra på smilbanden!

Vi har idag varit och hämtat en tapetbok, med världens tråkigaste tapeter, och det är tydligen bara dessa vi får välja på. Det gör att både jag och Anders börjar fundera på hur länge vi ska orka bo här, men i morgon har vi säkert valt ut tapeter till hela lägenheten och har lust att bo kvar här läänge:D Jag tror att Anders är less på dom här tapeterna för att han faktiskt hängt alla när han jobbat, jag jag förstår honom. Klart man blir less på dem om man ser dem hela tiden! Jag är less på dem för att de ser ut att vara samma tapeter som satts upp i alla lägenheter de senaste 10 åren. Fast det är det ju inte, vi har ju ett alternativ och köpa egna tapeter istället för de som hyresvärden står för. Men då blir jag lite snål och tycker att tapeterna i den tråkiga boken fungerar ändå. Bara man får nya i köket blir det väl bra? Tant-rosa-små-blommiga-äckel-tapeter är ju faktiskt inte att föredra. Vi skulle fått tapetserat förra året, men det näramde sig årskiftet, och vi bestämde oss för att vänta på den nya tapetboken ( vilket skämt!). 
Jag får lov att återkomma, när vi valt ut tapeter och kanske fått upp dem på väggen.
Men vet ni? Vår hyresvärd valde att betala för att få upp dem på väggen istället för att Anders, som faktiskt är utbildad målare, ska hänga tapeterna - gratis!
Det är väl egentligen inte mitt problem, men varje krona man kan spara, skulle då jag spara om jag var dem.

Nåja, jag ska fixa lite mellis åt familjen nu. Och hoppsan, se hur långt inlägget blev - jag som trodde att jag inte orkade skriva. Eller hade tid.