igår idag och helgen

Projekt avslutade och flera påbörjade i skolan, och det känns skönt att kunna lämna dem där och slippa tänka på dem när jag kommer hem.
Än så länge är allt trevligt, lärorikt och roligt. Hoppas bara det fortsätter!

Igår klev vi upp klockan 06.00 för en morgonpromenad, i morse kl. 05.00 för att vårda våra kläder. Jag har hört att det kallas tvätta.. Morgondagen lär bli lika tidig, så vi hinner med flyget.
Helgen kommer vi att tillbringa i Umeå-trakten. Det ska trots allt bli ganska skönt att träffa delar av släkten igen, hoppas går vägen med flyg och att jag kommit ihåg att packa allt.. Nu måste jag gå och lägga mig, mina ögonlock börjar bli lite för tunga känner jag.

Usch, jag har börjat drömma himla knasiga drömmar så jag knapt kan sova en hel natt. Undra när jag gjorde det senast? Nåja, jag för väl trösta mig med att det kanske beror på mitt tillstånd..?

Natti natt och hoppas på mer sömn i natt!

blogg sessan Anna.

Eller så inte.

Jag är verkligen kass på att uppdatera min kära blogg. Nog för att jag inte tror att det är allt för många som läser den.
Jag har analyserat varför jag inte skrivit och det ligger nog till såhär: Jag är en av dem som inte vill blogga om min gravidmage (det kommer onekligen nämnas nu och då ändå, för man bloggar ju om sin vardag..). Därför tror jag att jag har undvikit att blogga för att det just hade blivit en massa blaska om magen och allt som hör en graviditet till. Nu har jag äntligen slagit mig till ro med att jag faktiskt ska bli mamma och har börjat tänka på annat än just det, och det har jag tänkt blogga om.  

Skolan har börjat igen efter ett långt och skönt uppehåll. Lika skönt som det var med uppehållet var det att få börja plugga igen. Dels för att träffa mina klasskamrater och dels för att komma igång med skolarbetet. Jag har saknat det väldigt mycket. Förra veckan avslutade vi mini-projektet "Porträtt", och under detta projekt har det tillbringats åtskilliga timmar i skolan. Nästan lite för många.. Det resulterade i alla fall i en hemsk gipsfigur, en grön målning, massor av mindre vackra olje-pastell självporträtt. Det var en rolig grej att göra, men om jag ska vara uppriktig så var det himla skönt att lägga det bakom sig.
Idag har vi börjat på projekt "Stolen", vi ska alltså bygga en egen stol från scratch. Kul va? Ja, om allt går en i händerna ja. Det gör det inte för mig, och jag säger bara att det är tur att vi har detta projekt i två veckor.. Jag lovar att jag hade kunnat dra ut på det i minst två månader. Det har inte köänts som min grej, inte idag. Nå, i morgon är det nya tag som gäller. Jag är klar med skiss och mått och allt förarbete man kan tänka sig. Det är nämligen det jag gjort idag. 8 timmar. Men om man ser det från det goda hållet, så är ju förarbetet A och O. Vi får hoppas på det och se vad som händer.

Utöver det är både jag och Anders Blocket-freaks, vi söker större lägenhet. Vi har ringt på miljoner annonser och sökandet fortsätter. Och det är väl det jag ska göra nu. Eller kanske blir det sängen...

tjing!