Lätt

Idag är jag stolt. Över mig sjäv och det har jag tänkt skriva om. Och lite annat såklart.

Jag har ända fram tills igår tyckt att matematik inte är mig grej. Men då fick jag toppbetyg på matematiktentan som jag skrev. Jaaa, jag kanske... börjar tycka om matte. Lite kanske. Det känns som om jag borde tycka om matematik lite mer eftersom jag i framtiden förmodligen ska undervisa i det. Och på tal om det ja.. Det börjar närma sig min examen, om allt nu går enligt planerna. Och vad händer sen? Den frågan har jag ställ mig flertalet gånger och kommer inte fram till något annat än att det bara är att vänta och se. Vad som helst kan ju hända, det vet vi ju alla! Men lite läskigt är det nog med framtiden... Huvudsaken är ju att jag vet vad jag vill.

Och ja, det är ett halvår sedan jag skrev någonting här, men jag har ju ändå haft kvar boggen under hela den tiden. Och jag har bara inte haft något behov av att skriva här. Kanske jag egentligen inte har det nu heller, men jag tyckte det kändes som en kul grej mitt i allt.
Mitt i allt.

Mycket hinner hända på ett halvår. Min lille man, han börjar försöka sig på tvåordsmeningar och vissa kläder kan han klä på sig själv, fast det är ju bara när han själv vill. Och då kommer vi ju till nästa grej som hänt, eller snarare successivt vuxit. Jon-Isaks vilja. Voj, voj säger jag bara och hoppas att det summerar det mesta.

A har mycket jobb nu. Nästa stora utställning för honom är Liljewalchs vårsalong 2011. Jag kan nog inte gratulera honom tillräckligt. Det börjar bli fler och fler som visar stort intresse för Anders konst, men också Anders som person. Hoppas att det fortsätter så!

Sådär ja. En snabb update mitt i allt, för er som nu tycker att det är värt att läsa min blogg.. Fortfarande?  

Nu, mina vänner, ska jag säga god natt.