Stockholm

Ja, nu är jag åter igen i Stockholm. Innan det har jag hunnit jobba, fått ledigt åkt upp till Kiruna och rest ner hit. Och här måste jag faktiskt erkänna att jag har en viss resångest.. Absolut inte för att jag inte vill resa, för det vill jag. Jag älskar det. Men jag ogillar verkligen att packa. Packa upp-packa ner-packa in-packa ut, och för att det är jag, så har jag antingen packat ner bilnycklarna längst ner i min proppfulla resväska eller så har jag tappat bort dem. Bara för att det är en timma kvar till flyget går. Det är som jag det. I ett himla stort nötskal av gömmor av alla dess slag. Konstigt nog händer det oftast sådana saker för mig när jag är lite halvstressad till en resa.

Idag är det i alla fall strålande solsken här nere, nog för att det ska vara det där hemma också. Men det spelar ingen roll nu, för snart sitter jag ändå i en husbil på väg söderut. Jag hoppas på inte för varmt och inte för regnigt väder. Men en bikini ska jag ändå försöka hitta mig idag. Kanske något annat roligt också. Nåja. Hade jag kunnat dricka kaffe nu så skulle jag gjort det, men det smakar bara hemskt äckligt nu.. Trots det är jag ändå sugen på det, men frukost sitter ju aldrig fel. Efter det börjar jag nog resa igen, men det är någonting jag måste göra först.. Nämligen packa...

Jag önskar mig själv en trevlig resa, och så klart detsamma till alla er. Även om ni är hemma. 
Tjing. 

Kieksiäisvaara

Så har jag hunnit förbi en sväng i Tornedalen också. Visserligen har jag inte gjort mycket mer än att sova och äta,. men det var ändå trevligt att träffa nära och kära igen. (Dom jag hann medans jag var vaken)

Nu är jag i alla fall på väg till jobbet och Jokkmokk, men mellanlandar i Gällivare. För jag var så trött(!). Tur har jag som först börjar jobba 16.00 i morgon. Sen är det bara jobb i två veckor till, sen är det semester som gäller! Först en husbilssemester, sen finns inget större planerat. Hoppas bara jag kan hålla mig vaken då!

Nåja, nu ska jag försöka ta mig till sängen och sova. Vilket ju inte blir allt för svårt, men jag ska ju ändå upp tidigt och sticka vidare.

Annars går allt bra i mitt liv. Dock inte uppdateringarna här på bloggen.

Tjing!